SKRIVET: 2010-01-31, kl 22:10:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Festen igår

Det var sjukt kul, även om vi bara var ca 10 pers så vare skitkul!
Vi kollade på 2 filmer, typ 2 skräckfilmer och så åt vi världens godaste middag och hade på bra musik, dansade, körde sanning eller konka m.m. Jag och Jennifer sprang runt och satt och skrek och allt när vi tittade på skräckfilm och dansade. Bilder kommer imorrn eller när jag orkar! PUSS

SKRIVET: 2010-01-30, kl 14:01:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Igår kväll.

Var ute med Nova vid 9tiden. Har nog aldrig haft en mysigare stund med henne ute än igår. Hon sket i allt och alla och bara var med mig, lite ledsen var jag också. Hon kanske visste det? Hon kanske kände att jag var ledsen? Iallafall, vi gick ut på en stor äng, inga andra människor var där,  bara vi två. Snön var längre upp än knäna, och vi sprang runt och jag kastade snöbollar och hon fångade dom. Det fanns nästan inga andra fotspår på ängen, och vi sprang runt överallt. Till slut var vi båda trötta, och jag la mig ner i snön och då kommer hon och börjar slicka mig i ansiktet, jag tar lite snö och kastar på henne och skrattar. Och så börjar vi brottas, jag ligger och hon står upp, jag vinner första gången, sen låter jag henne vinna. Man såg hur glad Nova var när hon lyckades få mig helt chanslös. Hon skällde till av glädje och sprang kanske 10 m ifrån mig och jagade något som flög, sen så sprang hon tillbaka till mig och la sig, med sitt huvud på min jacka och vi bara låg där, jag såg stjärnorna, och Nova nästan somnade. Vi låg där i kanske 10 minuter, sen så reste jag mig upp igen och började springa över hela ängen tillsammans med henne, hon sprang precis bredvid mig. Vi bara sprang, nova försvann i snön hela tiden och skuttade framåt.
Min hund är så underbar, hon kan ibland vara så självisk, så olydig. Men ibland är hon helt underbar, och det är den mesta delen av tiden.

SKRIVET: 2010-01-30, kl 12:55:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

heyheyhey.
Idag ska jag vara med Thea och Mikan, sen (hoppas dom inte läser det här) så ska vi ha ett överaskningsparty till dom på kvällen. Men dom får inget veta! HEHE, kanske därför det heter överaskningsparty. Ehm, somnade väldigt tidigt inatt, har varit trött hela veckan och jag behövde verkligen sova. Så ja, nu ska jag gå och fixa mitt hår , för sminkat mig har jag redan gjort! Sen ska jag ringa Thea och så ska väl jag åka till henne eller hon hit.
bye!

SKRIVET: 2010-01-29, kl 22:56:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sur och Irriterad.

Jag stör mig så otroligt störande mycket på folk, mina vänner, alla. Har varit sur hela dagen bara för att alla är så jäkla irriterande och jag vill bara hem och lägga mig eller något. Eller alla började bli irriterande när jag åkte hem ifrån stallet, red föressten inte Amadeus heller, orkade inte. Så det får bli imorn istället. Iaf, jag tror jag börjar bli som Robin, jag HATAR när folk ser ut som mig. VARFÖR? Iallafall att om jag skaffar något, så gör någon annan också det, fyfan vad störande det är. Liksom, får man inte ha sin egen stil eller? Idioter.

T.ex att om jag börjar använda något smink eller sminkat sig annorlunda, så gör ni det också? STÖRANDE säger jag bara, det är så otroligt onödigt, och själviskt. Jag kanske vill ha min egen stil? Jag kanske vill se ut som jag gör SJÄLV och inte se ut som alla andra. USCH

Jag och Simon ''bråkade'' idag också, det har väl gjort hela min dag ännu sämre, även om vi är sams nu så känns det ändå inte bra, känns som om något saknas. Får väl veta vad det är senare, det får jag alltid. Vi bråkade om att jag hade dissat honom, och förlåt för det Simon :(. Fast jag kommer att vara värdlens lyckligaste chey på fredag ,då kommer han hit, äntligen. <3

/R

SKRIVET: 2010-01-29, kl 16:14:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen Fredag!

Chacha!

Äntlingen äre fredag, har längtat hela veckan. Fredagar är det bästa i mitt liv, HAHA!
Nejmen allvarligt, fredag min älskade fredag. Jag älskar fredagar. Då behöver man inte tänka ''åh nej det är skola imorgon'', inte för att jag har något emot skolan, har ju vänner där och så. Men tråkigt äre!

Just nu är jag med Emma och vi sitter och bloggar båda två. Vi har precis varit ute i snön och haft massa snöbollskrig och allt. Vi kom precis hem och satte in alla kläder i torkskåpet och bloggar! Ehm, vi ska åka till stallet nu och jag ska få rida! *misstolk*. Iaf, och så ska vi åka skidor bakom hästen! Det ska bli kul.

 <-- Jag är öseriöst sminkad och mitt hår är förövrigt helt fail av snön.

SKRIVET: 2010-01-28, kl 18:11:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny blogg

Hejsan! Jag vet att jag ändrat blogg väldigt ofta just nu men jag hoppas att den här håller.
Ehm, min förra började bli jättetråkig och jag ville helt enkelt ha en ny och fräsch blogg.
För er som inte känner mig heter jag Romana Arnoldsson och är 14 snart 15 år och bor i Bålsta, det är en stad som ligger nära Sthlm, Uppsala, Västerås och Enköping. Jag har 1 hund, 4 kaniner och två helt ointressanta sköldpaddor. Det enda dom gör är att antingen sitta still på ett ställe när man har dom lösa i huset, eller så ligger dom och solar i akvariumet. Och så har jag en fisk, fast det har jag velat att den ska dö i typ 2 månader nu, men den dör ju aldrig. Försöker övermata den men den blir bara superfet. Jaja!
Ni får gärna kommentera eller något, he-he. <:
<-- jag