SKRIVET: 2010-02-28, kl 22:39:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

godnatt

Nu har jag precis målat om mina naglar till lila grund på alla fingrar och sen på tummen&ringfingret har jag 3 vita ränder. Sen lite guldigt i de ränderna. Målade om dom eftersom det gamla gick bort i badet, eller jag rättare sagt tog bort det, haha.

Iaf, nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn och gå ut med Nova! Skojigt skojigt. Haha, vi får se om jag cyklar med henne, det är så jobbigt att behöva gå så långt :(.



Hade någon som ville se en bild på min dator lite sådär random, så här är den! :)

SKRIVET: 2010-02-28, kl 19:07:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har precis tränat och badat!

Vi körde inte så hård träning iallafall, kändes fan som om jag skulle somna i gymmet. Men vi tränade iaf i 45 minuter, gick fort på löpbandet i 15 minuter och sen cyklade jag i 30 minuter. Kunde dock inte anstränga mig så mycket eftersom jag precis hade ätit kinamat och det är ju det bästa jag vet typ så ah. Jag fick håll!

Efter träningen så hoppade jag i badkaret med en ansiktsmask som var skitbra! Först så skulle man skölja sitt ansikte med hett vatten och inte torka av det, sen skulle man ta på den och man kände verkligen hur varmt det var, och det höll sig kvar också. Inte så konstigt, den hette ''Sauna Masque'' eller något så ah! Luktade gott och den stelnade inte så jag gillar den :)



Juste.. brände 300 kalorier och cyklade/sprang 9,5 km. Som sagt, ingen hård träning precis. Haha!

SKRIVET: 2010-02-28, kl 16:26:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ska jag..

träna! Brukar oftast träna i 40 minuter nonstop. Men idag ska vi träna i 60 minuter (haha inte så mycket mer men man bränner iaf typ 200-300 mer kalorier). Kan berätta exakt vad vi gjorde sen så kanske ni som tränar kan få lite idéer. Fast det är ju 100 gånger lättare att träna  på sommaren när man kan vara ute och göra jobbiga övningar! Men idag äre gymmet som gäller!



Hörs sen! :*

SKRIVET: 2010-02-28, kl 15:37:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

nymålade naglar

Målade precis mina naglar, inte så speciellt noga då. Men bara jag har något! Är lite tom på idéer! =(


Som sagt, inte så speciellt noga.



Tog en bild på mina söta nyköpta örhängen också, hitils har jag bara använt cupcakeörhängen och ''sexy''-örhänget. Älskar dom!

Nagellacket är köpt i Polen för typ 10 kr var.
Örhängena är köpa i Gina för 79:- tror jag. 

SKRIVET: 2010-02-28, kl 11:48:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Hihi är skitlycklig idag,pappa kom upp typ nyss nu när jag satt vid datorn och sa att vi skulle äta CHINA MAT idag! Har inte ätit det på 1 år eller något, sen min födelsedag. Det ska bli så jävla gott, hihi!

Iallafall, vaknade i morse som vanligt av att Nova hoppar runt i sängen och typ försöker ha kuddkrig eller något, så jag började brottas med henne och sen gick jag till datorn!

Idag ska jag:
-Äta frukost
-Plugga
-Titta på film
-Äta china mat (:D)
-Gå ut
-Sova

Vad ska ni göra idag?

SKRIVET: 2010-02-27, kl 21:48:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Melodifestivalen

Tyckte det var synd att Noll Disciplin inte gick vidare, men det här var nog den bästa omgången jag sett det här året! Bara lite synd att Pernilla gick vidare, hon var verkligen usel! Däremot älskade jag Peter och Anna, fick gåshud på båda låtarna.
Tyckte ni att rätt gick vidare?


Hittade bara Peter Jöback's låt på youtube, dom andra har väl inte kommit upp än. Hehe!

SKRIVET: 2010-02-27, kl 17:43:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite bilder

Här är världens sötaste Jessie!
Hittade en bättre bild på cupcakesen jag bakade förut, DELICIOUS!
Hihi hittade också en bild på Nova när hon var 3 veckor tror jag. Sötast i världen var hon, och är fortfarande. Hon var en av de som var högt uppe i rang i kullen. Och hon sprang alltid till mig när vi var och hälsade på, plutten <3

SKRIVET: 2010-02-27, kl 15:38:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

marcus gästbloggar

Tjena jag heter Rolf Ziedermann. Idag har jag skottat hela Romanas baksida, allt för att imponera på förbipasserande bilåkare. Det visade sig att Romanas hund Nova hade lämnat efter sig saker som skulle kunna fylla en pool. Det var inte trevligt. Efter att vi hade rullat runt i den bruna snön i några minuter så stod Romana i fönstret, så jag grävde mig ner under den bruna snön och insåg att jag lika gärna kunde flytta hemifrån och bosätta mig där. Jag fick ett sms från skattemyndigheten som sa att dom skulle vräka ut Romanas brorsa så han flytta in hos mig i min bruna snölya.          // marcus

SKRIVET: 2010-02-27, kl 11:32:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

En bra idé jag kom på.

Nu uppdaterar jag minut efter minut, men skitsamma. Måste skriva av mig.
Eftersom jag jämt(!) glömmer att uppdatera här i bloggen och så, så ska jag nu ha ett tidsschema så jag ska uppdatera typ ''11.00, 14.00, 16.00, 19.00, 21.00, 23.00''
Då kommer det ju vara mycket lättare för mig att uppdatera!

Tycker ni det låter som en bra idé?

SKRIVET: 2010-02-27, kl 11:27:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Igår...

..var jag hemma hos Joel till klockan 01.00..?
Iallafall, var där med Lisa och vi hade det skitkul. Iallafall jag, haha. Fast några gånger la jag mig i hans jävligt sköna säng och höll på att somna. Sen kom Lisa och började babbla på igen, haha. Vi tittade på Hiphip Hora, en film jag aldrig sett förut. Den var väl bra fast lite långtråkig ibland. Men endå en film jag kan tipsa er om!

Ska försöka uppdatera mer idag, puss!

SKRIVET: 2010-02-26, kl 19:43:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är med lisa

SKRIVET: 2010-02-26, kl 12:10:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon.

Godmorgon kära läsare, idag ska jag pluggapluggaplugga och sen ska jag vara med Lisa och då ska vi antagligen dra till Joel så får vi väl se vad som händer. Jag hatar vädret här just nu, träden har inte snö på sig längre och det droppar överallt. Snart blir det väl slask också. Fy vad jag hatar när snön håller på att försvinna, sen när träden börjar få löv och det är sommar då är jag som gladast! Eller vad tycker ni?
Jag försöker hitta en bra vanlig brödtext till min blogg eftersom jag inte vill ha den här längre. Vill ha samma text som t.ex Foki. Men vet ni vad den heter?


SKRIVET: 2010-02-26, kl 00:36:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt..

..kära läsare!
Kunde inte sova förut så jag satte på datorn för ER skull och skrev ett kort blogginlägg. Är jag inte för snäll?
Iallafall, det är ju ingenting ni bryr er om. Haha, eller? Eller jo såklart. Ni bryr ju er om mig! *dum jag är*

Jaja, nu ska jag få min skönhetssömn och så skriver jag imorgon.
Juste, om typ ett halvår när jag tränat lite mer organiserat och så.. då ska jag få ta hål i överläppen, tungan och naveln! Ser fram emot det, även om jag antagligen kommer att ta alla hål samtidigt. Och då ska jag shoppa piercingar som fan varenda jäkla vecka!

SKRIVET: 2010-02-25, kl 22:42:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ni suger på att kommentera.

De 3 senaste inläggen har ingen kommenterat? Jag känner mig ledsen :C.

Iaf, jag mår sjukt illa nu så jag la mig i sängen och tittar på film. Den där pestosalladen var för mycket, haha. Ska ringa Simon nu och prata lite med honom i telefon och jag kommer antagligen att somna. Godnatt!

SKRIVET: 2010-02-25, kl 20:15:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pestosallad

Nu ska jag gå ner och ta över köket.
Ska göra pestosallad med kyckling, har inte ätit det på åratal och ah. Suget kom när jag såg pestoburken i affären idag! Älskar verkligen pestosallad.

Btw, allt gick bra hos doktorn idag, förutom att vi fastnade med bilen utanför så jag var tvungen att skjuta bort snö D:
Fick däremot ta en spruta, BUHU :(

SKRIVET: 2010-02-25, kl 13:09:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

.


Jag har haft några som frågat om vad jag egentligen har för stil, eftersom ni tycker att jag ibland ser lite mer ut åt emohållet och ibland fjortishållet. Men nu är det så att jag är lite allt möjligt, .Jag är varken fjortis eller emo och man behöver ju faktiskt inte vara en ''stil'' för att få vara människa. Jag är lite som jag är, jag köper kläder jag tycker är snygga och jag beter mig precis som jag är! Jag har verkligen inte svårt för att vara mig själv. Jag ogillar folk som skriker ''fjortis, emo'' till någon om det inte är på skoj då. Tycker såna stilar är lite idiotiska, alla är ju bara sig själva.

SKRIVET: 2010-02-25, kl 10:29:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

god morgon!

Vaknade precis halv 10 idag för att min pappa kom och väckte mig. Sen somnade jag om till 10 då min hund kom och väkte mig. Sen kom pappa igen och sa att jag måste gå upp och kolla mailen. Mycket på gång här alltså.

Iallafall, idag ska jag plugga om jag hinner åka till skolan och hämta lite böcker så jag har något att plugga om. Sen ska vi till sjukhuset som vanligt men den här gången ska de göra en lite större undersökning tror jag?

Men nu ska jag åka till skolan och hämta mina böcker och sen drar jag till sjukhuset!
Hörs sen :*

SKRIVET: 2010-02-25, kl 01:13:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

natt

Åh jag blir så arg, blogg.se styrs ju seriöst av dagisbarn!
Har de bytt ägare eller något? Hänger inte riktigt med men en sak vet jag, det suger verkligen!

Och killar, killarkillarkillar. Ni är verkligen skit! Iallafall ni dåliga killar.
Mer säger jag inte, än att jag precis kom hem från att ha varit ute och jag är bara helt sårad.

SKRIVET: 2010-02-24, kl 21:28:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

min första videoblogg



Haha JAG VET att jag både snackar och ser ut som en fjortis, men jag är förkyld och varför jag ser ut som en vet jag inte. Hehe!

Iaf, jag bjuder på den :')

SKRIVET: 2010-02-24, kl 19:15:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen!

Tjatja!
Nu har jag väl köpt det jag behöver, och jag köpte skorna jag visade bild på för ca 1 vecka sen! HIHI.
Fast klackarna är sjuukt höga så jag får träna lite innan jag visar mig med dom i stan, haha.

Jag visar bilder senare, har varken ork eller lust att sitta och ladda upp bilder nu, FÖRLÅT!
Puss er egen kissemjaouromana.
haha

SKRIVET: 2010-02-24, kl 10:24:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

STAN IDAG

Godmorgon alla läsare!
Idag kommer jag inte kunna uppdatera så mycket eftersom jag ska till Stockholm och shoppa! Det jag verkligen MÅSTE köpa är dom där klackskorna, ett par jeans (eller två, eller tre) och en kofta. Sen kommer det andra nog gå åt för mat/fika och smycken!

Jag kommer hem runt 5-6-7 tror jag och då kan jag skriva hur det var och vad jag har shoppat! Och såklart lägga upp bilder, dah? Men iaf, ni får ha en bra dag och det enda jag hoppas på nu är att tågen inte är försenade in till stan.

Önska mig lycka till, haha!

SKRIVET: 2010-02-24, kl 01:58:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt bloggare och läsare

Kunde inte sova när jag gick och la mig så jag gick upp efter ungefär 3 minuter och satte mig vid datorn igen, alltid skönt att få sitta ifred på natten och prata med gamla klasskompisar, haha! Börjar också gå in på facebook oftare, var aldrig inne där förut.
Men nu ska jag iallafall sova så ni får ha det så bra även om dom flesta kanske sover nu, men jag måååste verkligen sova för jag ska upp tidigt imorgon och åka iväg..! Men vart jag ska säger jag inte nu!

Kan ni gissa vart jag ska?



Godnatt!

SKRIVET: 2010-02-24, kl 01:39:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på frågorna

Nu har min frågestund varit framme i typ 7 timmar och jag känner att det börjar bli en bunt med frågor så nu är frågestunden avstängd och jag svarar på frågorna! Missade ni att fråga något kan ni ju bara fråga det i ett vanligt inlägg så kan jag svara på det iallafall som en t.ex ''dagens fråga'' eller något. Det är absolut inget att oroa sig för, sen kommer jag säkert iaf ha 1 till frågestund under 2010 så ja. Iallafall, nu kommer frågor och svar.
Juste... jag kommer inte att svara på de onödiga frågorna, utan frågorna som handlar om mig!

Vad är ditt bästa minne med mig? (Jennifer P):
Det bästa minnet med dig Jennifer är nog när vi var i Polen och Norge! Speciellt när vi hoppade omkring på stenar i shorts och tjocktröja mitt ute i vattnet och så kom vi nästan inte upp på land igen, haha!

Vad är den första färgen du hade på dina ögon?
Som dom flesta vet så ändrar ju mina ögon färg, men det första färgen var nog blå eller brun faktiskt, just nu har jag gröna ögon.

Vad gillar du mest av allt på jorden?
Mina närmsta vänner och min pojkvän Simon. Det är ju dom som alltid ställer upp för mig och allt, sen så har jag ju min underbara hund! Förutom det så är det nog att shoppa, jag verkligen älskar att shoppa!

Vart kommer du ifrån?
Jag har fått den frågan många gånger, eftersom många tycker att mitt namn är konstigt. Jag är faktiskt 50% polsk och jag pratar flytande polska, däremot så suger jag på att stava på polska. Men läsa, det kan jag!

Varför är du så bra?
Haha jag vet faktiskt inte, är jag verkligen bra? Haha

Vad är din riktiga hårfärg?
Min riktiga hårfärg är faktiskt mörkblont, fast jag har färgat håret så många gånger så att jag inte vet vad jag ska ta mig till, mitt hår börjar bli riiktigt slitet!

Hur ser ditt rum ut?
1 säng, 1 garderob, 2 hyllor med t-shirts m.m, 1 skrivbord och 1 akvarium. Sen är det vit och rosa inredning.

Vad är ditt älsklingsdjur?
Mitt älsklingsdjur är nog hund, dom är så lojala och sociala till skillnad från t.ex en fisk. Nej, en hund måste det bli. Och så har jag ju en hund själv också. :)

Hur ser den perfekta människan ut för dig?
Hm, en svår fråga. Alltså, bara hon/han inte är bitchig, självisk och taskig så tycker jag att alla människor är perfekta på något sätt. Men snäll, social, rolig och omtänksam. Och om man ska passa bra ihop med mig måste man ha dålig humor, för det är verkligen det jag har, haha!

Är du rik?
Nej det är jag inte, just nu får jag faktiskt bara 1500:- i månaden.

Hur fixar du ditt hår?
Jag brukar börja med att platta det grundligt, sen fluffar jag till det lite och sprayar luggen och det är så jag oftast brukar gå. :)

Med vad sminkar du dig?
Mousse, ibland rouge, eyeliner, mascara och ögonskugga.

Hur lång är du?
Jag tror jag är ungefär 1.78 cm lång!

Dricker/röker du?
Nej usch!

Vilka bloggar läser du?
Jag läser väl dom kändaste bloggarna t.ex kissie och foki men sen läser jag ju också massor med andra privatbloggar när jag har tid. :)

Har du gjort din design själv?
Haha ja det har jag faktiskt, även om jag inte tycker att den är så speciellt bra gjord så..!

Vill du designa vår blogg? (från saranattafanny)
Ja det kan jag göra men först ska jag fixa en annans kompis blogg :)

Vad för planer har du när du blir äldre?
Jag kommer att ha en familj, och helst av allt vill jag ju som alla andra bli lite kändare i bloggvärlden men det är ju bara drömmar! Jag vill ha en superliten kariär som sångare och min röst måste ju ha bättrat på sig tills dess och så vill jag nog jobba som frisör eller resesak. Vet inte riktigt vad det heter. :)

När tog du ett bubbelbad senast?
Jag tog ett bubbelbad i förrigår och då tog varmvattnet slut så nu får jag inte bada längre! Woho..

Varför bloggar du?
I början tyckte jag väl att det var coolt eftersom alla andra gjorde det, men nu när jag haft ungefär 6 ensamma bloggar och 4 bloggar med någon annan så tar jag det här mer på allvar och hitils har jag ju inte tröttnat!

Vad är din favoritaffär?
Gina Tricot och Monki är nog mina favoritaffärer just NU. Cocoo är också en bra affär eftersom dom har så söta smycken men ja. Om man ska räkna med kläder så är det nog dom två just nu! Och junkyard också, åh vad jag älskar deras kläder!

Vart shoppar du dina kläder oftast?
Just nu den senaste tiden har det varit gina och HM eftersom jag inte orkar gå runt så mycket i stan och leta kläder.

Kommer du färga ditt hår lila/rött?
Just nu kommer jag antagligen INTE att göra det då jag varken har ork eller tid. :)

Kommer du bli en storbloggare?
Det är ju något man aldrig vet, men i mina drömmar så finns ju det med att jag vill bli lite kändare än andra!

Är det ditt riktiga hår eller har du hårförlängning?
Det är faktiskt mitt riktiga hår men någonstans här hemma ligger det faktiskt en hårförlängning som jag aldrig någonsin kommer att använda, ska spara ut mitt hår så mycket som möjligt!





Så! Äntligen klar med alla frågor, som sagt.. vill ni fråga nått mer är det bara att randomfråga nått i ett vanligt inlägg så tar jag upp det nån gång! Tack till er som hade ork att fråga något och nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är riiiktigt trött. 
Godnatt kära läsare! :* 

SKRIVET: 2010-02-23, kl 18:05:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

.


Fråga på!

SKRIVET: 2010-02-23, kl 17:42:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ändrat lite på min blogg

Jag vet att det ser lite tråkigt ut nu, men jag tyckte att min förra design blev lite tråkig den med så jag satte mig och ändrade lite. Bakgrunden kommer jag antagligen att ändra efter ett tag, men nu får det vara såhär!

Det är ju ändå innehållet som räknas, eller hur?
Ni suger föressten på att kommentera, haha!

Jag måste verkligen höja min statistik. I slutet på den här veckan ska jag ha måånga besökare! (':
Min statistik suger lite nu, när jag inte haft så roliga saker att skriva om, men det ska ändras!

SKRIVET: 2010-02-23, kl 14:31:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jessie är här!

Nu är Nova lyckligasT!
Kan ni gissa varför?

Äsch jag säger det ändå, JESSIE ÄR HÄR!
Och det är ju typ Nova's bästa kompis!



Är dom inte söta?

SKRIVET: 2010-02-23, kl 12:41:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdagsmorgon

Hejsan! Förlåt för min dåliga uppdatering, ska försöka uppdatera mer.
Idag skulle jag egentligen åka till Stockholm med Emma men det blev inte av eftersom hon inte fick sina pengar så vi åker imorn istället och då ska jag förfan shoppa loss! Fick 500 av min mamma att köpa ett par skor jag vill ha och så fick jag 1000:- av pappa, inte så mycket jag vet men jag har redan shoppat typ 2 gånger den här månaden för 3000:- typ. :(
Hittade en video på ytube och fyfan vad jag älskar dom här tjejerna!
Haha!
Puss/Romana

SKRIVET: 2010-02-22, kl 15:51:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Långpromenad med Emma, Ninja och Nova!

Var precis ute på promenad med Emma och Ninja.
Sen var ju min hund Nova med också såklart, och Ninja är Emmas hund.

Vi hade med oss varm oboy och mackor för att överleva. Vi gick vid halv 1 och kom hem typ nu! Vi gick in i värsta vildsvinsskogen och när vi hade gått en bit in så stannade vi och fikade. Men snön är typ upp till låren så vi ramlade ju och försvann i snön många gånger, haha!

Men nu är vi iaf tillbaka och välbehållna och nu ska vi dra iväg till hennes häst och jag ska få rida honom, kommer antagligen att ramla av som jag alltid gör, haha :D

   

SKRIVET: 2010-02-21, kl 23:00:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kort uppdatering

Måste bara säga en sak, provade cupcakesen nu och FYFAN VAD GODA DOM VAR.
Både toppingen och muffinsen är så jäkla goda!

SKRIVET: 2010-02-21, kl 21:03:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakat cupcakes och tränat










Nu är bilderna i oårdning men blogg.se är cp och dåligt så jag kan inte göra något åt det. Bakade cupcakes idag, var väl kul men jag har inte smakat dom än så jag vet inte om dom var goda, och toppingen är typ bajsgrön och bajsröd. Så gåre om man har karamellfärg i brun smet! (Y)

Vid 18.00 gick jag och tränade med Emma och blev av med 413 kalorier och sprang/cyklade 1 mil, Woho! På 40 minuter alltså :)

SKRIVET: 2010-02-21, kl 13:14:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndagsmorgon

Hejsan! Igår var det en ganska awesome dag.
Var med Emma och vi höll på med http://chatroulette.com i typ 3 timmar eller något, fast Emma tröttnade så jag satt mest oh gjorde det och hon satt vid min andra dator precis vid mig xD. Hade skrivit massa saker i mitt ansikte och händer typ ''you're fat'' och massa sånt. Haha! Och så skrattade alla åt mig när jag satt och gjorde fula miner, men folk är så sköna där för dom gör ju fula miner tillbaka! Förutom 80bast-gubbarna. :C

Vaknade iaf idag av att Nova hoppade på mig och ville busa, så jag ''slängde'' mig på henne och busade runt i sängen med henne *misstolka inte*. hehe ;)

Funderar på att fixa till mig lite och gå till nån, men jag vet inte om jag orkar. Även om jag har lov nästa vecka så känns det alltid som om just SÖNDAG är en vilodag, ska smsa Lisa och fråga om hon är i Bålsta, känns fan som evigheter sen vi var, ja shit. SÅ nu har jag smsat henne! Haha, vilket liv jag har som skriver ner allt här.

Känner att min blogg börjar bli lite tråkig, ska nog skriva om lite vettigare saker nästa gång!
Förlåt kära bloggvärld.

SKRIVET: 2010-02-20, kl 16:21:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag och allt känns bra!

Hejsan alla FANTASTISKA läsare!
Idag är en bra dag, för mitt hår vill som jag vill, och mitt smink vill blir som jag vill. Allt är bra!
Jag vaknade vid 10tiden idag men då var jag allmänt trött och inte  orkade med något, nu ska jag ut med min hund och sen ska jag vara med Emma. Skulle egentligen vara med Rebecka men jag hade nackspärr i morse så det blev inte av och nu är hon med Yoshi så dom får vara själva *moaha*.

Idag har jag på mig jeans, ett linne och en rutig blå skjorta. Brukar inte gå runt med såna här kläder, men idag är jag udda och det är bra! Varför kan man inte få vara liite udda ibland? haha :)



HIHI jag är upp och ner, och mina ögon är gröna idag! Igår var dom gula, och ah. HAHA, mina ögon byter färg, vierd.

Nu ska jag ut med hunden, TJOLAHOPP.
ÄLSKAR ER, puss!

SKRIVET: 2010-02-19, kl 22:48:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig uppdatering.

FÖRLÅT för att jag uppdaterar så dåligt, men jag orkar verkligen inte med blogg eller något just nu. Är så sjukt trött och jag vill bara vara ifrån datorn så jag gör massa andra saker som är borta ifrån el, typ leka med hunden, ta hand om kaninerna, mata min fisk, springa runt i huset och skrika ''jag är en banan'' m.m. Har även kollat på 1/4 film sen somnade jag. HAHA. Sen när jag vaknade lockade jag mitt överhår, som jag typ alltid gör när jag har tråkigt, jag vet inte riktigt varför.
Iallafall, tog en lite oseriös bild så ni får se pyttelite av mitt lockade hår, syns inte så mycket tyvärr *cambild* :(
Och jag är osminkad förutom lite grå ögonskugga och mascara på underögonfransarna, hahah. Förlåt för det! Men ah, ni får överleva.
Hur mår ni idag kära läsare? (Thea, jag förväntar mig att du svarar på frågan :@)

SKRIVET: 2010-02-18, kl 22:02:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Can you handle this puppyeyes?

Nu redigerade jag bilden men blogg.se vill inte ladda upp bilden så det får bli den oredigerade bilden, men herregud vad hon ska ge mig puppyeyes hela tiden! Man dör nästan så fort hon kommer där och ger mig dom där stora söta ögonen. Åh.
Visst är hon förbannat söt?
Iallafall, tänkte ha en frågestund här på bloggen. Har aldrig haft det och jag vet att jag har sagt att jag hatar sånt men ändå kul att ha det. Svarar ju på ALLA frågor och är ärlig. Vad tycker ni?

SKRIVET: 2010-02-17, kl 15:56:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Justin Bieber - Baby

SKRIVET: 2010-02-17, kl 12:38:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Före och efter-bilder.

Har suttit och redigerat lite bilder, 3 av bilderna är på min hund Nova och 1 av bilderna är på en gammal gubbe som man fick med i mitt photoshop när jag köpte det. Ehm, jag är nybörjare på vissa av sakerna som jag redigerat, t.ex farbrorn där jag tog bort hans rynkor.
Lägger upp före-bilder först och sen efter-bilden.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker!




















Som sagt, är inte världsbäst på det, haha! :')

SKRIVET: 2010-02-16, kl 17:03:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Must have's




Jag måste måste måste verkligen köpa nya kläder m.m!
Här är min lilla önskelista, och armbanden kommer jag nog iaf FÅ tror jag.. Nejmen ah, ska fråga pappa. Ska väl åka in till stan i helgen och shoppa, I REALLY NEED IT. Även om jag var och shoppade förförra veckan (?), skor och allt så behöver jag mer kläder. GE MIG KLÄDER. Eller nej, GE MIG BARNBIDRAG :<

SKRIVET: 2010-02-14, kl 12:40:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

2 bilder från igår och GLAD ALLA <3 DAG!

 

Den första bilden är tagen på bion innan den startat, och den andra är på bussen på väg hem och ja.. jag hade väl lite tråkigt eller något! Och ja, jag hade verkligen en ''bad hairday''. Hehe! ;)



Och glad alla hjärtans dag allihopa!
PUSS.

SKRIVET: 2010-02-13, kl 23:30:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tävling hos blixman.blogg.se



http://blixman.blogg.se

Du kan vinna den här tavlan genom att kommentera din mail i hennes blogg!

SKRIVET: 2010-02-13, kl 23:22:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommit hem från bion nu!

Filmen var väl helt okej, lite långtråkig men ja! Den får 3 1/2 poäng av 5. Det är typ bara massa kändisar i filmen, 2 killar från greys anatomy, taylor swift, jakob från twilight och massa andra kändisar. Man blir nästan trött på dom! Men filmen var väldigt romantisk ibland och ibland skrattade man mycket.

Först åkte vi med pendeln dit.




Sen gick vi till dinsko och prövade högklackade skor! Hittade ett par som jag verkligen verkligen ville ha, fast ah. No money, får köpa nästa gång när jag har pengar! Här får ni iaf en bild på dom.


Sen drog vi till HM, även fast vi inte hade pengar. Vi valde ut outfits till varandra och prövade dom och tog bilder, ni får bilderna sen. Fast jag tror bara att vi prövade 1 outfit? Det får bli mer nästa gång!



SEN BIO!




puss!

SKRIVET: 2010-02-13, kl 11:14:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bio idag

Ska på bio idag, ska se valentines day! Åker in till sthlm om typ 4 timmar eller något med Emma (http://empoos.blogg.se) och vi ska se filmen 17.40 tror jag.

ÄR FILMEN BRA?


bilder från bion m.m kommer sen! *:

SKRIVET: 2010-02-12, kl 16:57:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

-Vetintevadjagskahaförrubrik-


Såhär ser jag ut idag då! Eller ah, mitt hår är mer platt och inte så stort, och så har jag inte röda läppar, men ah. Skitsamma!

Svarta jeans från Cheap Monday
Grön t-shirt med texten ''I AM FASHION'' från Gina Tricot
Kofta från Ullared, haha!

Fast koftan är ju inte ens med på bilden. NÅVÄL.
Kommentera förfan!

SKRIVET: 2010-02-12, kl 14:39:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Macbook

Vill ha!
Men är den bra?
Har funderat ett tag på att köpa en sån här nu, men jag vet inte. Den kanske är lika värdelös som en PC minidator eller vad det nu än hette. Fick testa en sån hos min kompis, fan, världens segaste jävla dator. Usch!
Ska jag eller ska jag inte? Läsare, HJÄLP!

SKRIVET: 2010-02-12, kl 09:51:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Såhär känner jag mig idag.

SKRIVET: 2010-02-12, kl 09:32:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen fredag - sitter i skolan

Som sagt, just nu sitter jag i skolan och har inte så mke att skriva om.
Just nu har vi SO och vi har rast så jag skriver lite här. Bexi sitter och pluggar och Jennifer kollar in bloggar, haha. Har fan råpluggat hela dagen idag tills nu känns det som eller något. Men nu ska jag nog fortsätta, eller bara prata med dom andra, hehe.

HÖRS

SKRIVET: 2010-02-11, kl 19:28:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag!

TJA.
Idag drog man till skolan, när jag hade kommit dit fick jag kramar och så, sen skulle vi ha hemkunskap och jag och Rebecka va ett team, och så hade vi inget recept så vi gjorde japans kycklingsak med ris utan recept. Ändå kom vi 2a på röstningen när folk skulle säga vad som var godast, det som vann var en efterrätt, så det var inte så konstigt. :(

Såhär ser jag ut idag, ritat i paint alltså.
Linne, en kortärmad kofta över och mjukisbyxor, men det var efter att jag kom hem ifrån skolan, hehe.
I skolan hade jag en t-shirt, en kofta och jeans!


Snacka om paintskills! Woho


Puss
Romana

SKRIVET: 2010-02-10, kl 21:18:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min favoritfilm

Hachiko: A dog story
Ni bara MÅSTE se den. Det handlar om en liten hundvalp som ska fraktas ifrån japan till usa, och så ramlar hans hundbur som han är i när han ska byta tåg. Buren öppnas och Hachiko går runt bland alla människor på tågstationen. Sen hittar en man honom och kortfattat får han ta hem honom och behåller honom. Hachiko följer med sin husse till tåget varje dag senare när han blir vuxen och sen går han hem av sig självt när hans husse åkt med tåget. När han kommer tillbaka med tåget vid 5 så sitter alltid Hachiko och väntar på honom, men en dag så dör hans husse av hjärtattack och så kommer han inte med tåget, Hachiko väntar på honom enda tills klockan 22.00 på kvällen tills deras matte kom och hämtade honom, dagen efter kom han igen vid 5tiden och väntade, till klockan 22.00. Till slut så släppte deras matte honom så att han inte sov hos dom längre, eftersom han inte trivdes där. Så han sov under ett tåg på nätterna och satt och väntade hela dagarna på sin matte, i 10 år gjorde han det. Tills han dog av ålder. En riktigt sorglig film, satt och grät under halva filmen typ.
Den är baserad på en riktig historia, eftersom det fanns en hund som hette Hachiko som väntade och väntade på sin husse som aldrig kom tillbaka. Det hände i Korea tror jag? Och precis där han väntade hela tiden har dom lagt ut en staty på Hachiko som väntar på sin husse.

Ni bara måste se den, så värd att se!


 här är riktiga hachiko


 här är statyn





http://loombo.com/lck2hltm999t/Hachiko_A_Dog's_Story.flv.html
ni kan se den gratis där!


SKRIVET: 2010-02-10, kl 16:26:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag, 16.14

Tja!
Har varit hemma idag igen, lite tråkigt att inte få vara med kompisarna i skolan men ah, skitsamma!
Vid halv 2 typ åkte jag och pappa till läkarn, jag skulle undersökas igen, har ju någon slags sjukdom eller något. Dom vet inte riktigt vad det är själva, utan ah.. skitsamma.

     


Fast jag slapp ju ta en spruta! :D
WOHO

SKRIVET: 2010-02-09, kl 14:28:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Jag är sjuk och det är sjukt. HAHA, fattar ni?
Förlåt, jag är så jäkla trött och orkar knappt göra någonting, min hund följer efter mig hela tiden och är rena pain in my ass men det är sött ändå, orkar inte bry mig om hon är jobbig, haha.

Förlåt för att jag inte uppdaterar så ofta, men jag orkar verkligen inte nu, det är  bara jobbigt när man är sjuk. Ni förstår nog hur det känns att vara sjuk, när man inte orkar med något. :c
Jobbigt jobbigt!


Men nu ska jag dra, puss!

SKRIVET: 2010-02-07, kl 21:20:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag, 21.19

Ledsen är jag, ja. Men det är mest för att Simon åkt hem.
Hade skitkul med honom här, mår verkligen som bäst när han är här. Han gör hela mitt liv 100 gånger bättre, jag är verkligen lycklig med honom. Och mina känslor för honom går inte att beskriva, men en sak kan jag säga och det är att jag älskar honom. Så jävla grymt mycket. Igår (lördag den 6:e) har vi varit tillsammans i 3 månader. För övrigt gick vi ut med Nova på en ganska lång promenad, vi tittade på film, spelade gitarr tillsammans och hade allmänt kul. T.ex Nova, vi hade typ kapplöpning eller något med henne, eller ah. Inte jag då, men Simon och Nova, haha. Dom är så söta båda två.
Klippte Simon igår också, han blev nöjd så jag är nöjd jag med! Fast när jag åker upp till honom (eller ner) så ska jag klippa lite där bak, glömde att göra det. :<

Iaf, hade världens jävla bästaste tid och jag grät floder timman innan han skulle åka, och såklart satt han bredvid mig, höll om mig och torkade bort mina tårar. Älskar dig Simon <3.

Just nu pratar jag faktiskt med honom i telefon, eller ah.. pratar och pratar, han sover. Skulle prata med honom tills han somnade, och sen skulle jag lägga på. Men jag vill inte lägga på, ifall han vaknar :<

Skola imorn då, pepp som fan! ..inte





Puss

SKRIVET: 2010-02-04, kl 23:16:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.07 Torsdag ''natt'' (?)

Tja!
Förlåt för att jag uppdaterar så ofta men jag har inte så mycket att göra på kvällarna, haha. Eller ja, på dagarna har jag väl tråkigt ibland då med eftersom jag inte alltid är med vänner, dah? HAHA.

Iallafall, tänkte göra ett inlägg om massa onödiga saker jag hissar och dissar, är väl dags för det. ALLA gör ju sånt, fast jag tänker inte göra massa ''frågestund'' och sånt, tror jag. Haha.

Åh, kan inte sluta tänka på att Simon kommer hit imorn. Det ska bli så jävla satans roligt och skönt att få vara med honom igen, då släpps den där tunga bördan man har inom sig. Seriöst, dör han dör jag. Jag vet inte hur jag ska förklara, men vi är ett. Så äre bara, lev med det :D.


Här får ni en ful och oseriös närbild på mig, NJUT.

SKRIVET: 2010-02-04, kl 21:03:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.58 Torsdag kväll.

Hejsan!
Gick ju som sagt hem från skolan idag, eller har jag berättat det?
Iaf, har mest ''pratat'' med Simon i tele och snackat med folk om hur dåligt det nya bdb är. Eller alltså, det nya utseendet på vissa saker, h-a-t-a-r det. Usch! Men iaf, Simon har sovit det mesta och vi skype:ar så jag tittar på honom när han sover istället, så otroligt intressant :D.

Känner mig väldigt glad och lycklig just nu, vet inte varför. Eller jo, klart jag vet varför?! SIMON KOMMER HIT IMORGON! Åhåh <3. Han kommer hit vid typ 12.30 eller något, och jag slutar 13.20 så han får typ hänga runt i centrum eller något sålänge. Så får jag komma och hämta honom sen, sen stannar han till 13.34 på söndag. Blev lite ledsen när jag fick höra att han var tvungen att åka så tidigt men alla andra tåg var fulla och jag får väl vara glad över att han över huvudtaget kommer :D.

OJ! Nu måste jag ut, skulle möta en kompis klockan 21.00, klockan är visst 21.03 o.O
SKRIVER SEN, PUSS

SKRIVET: 2010-02-04, kl 16:39:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött och Flummig i ett!

SKRIVET: 2010-02-02, kl 21:11:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Åh nej! Det är prov imorrn, i SO?! Jag har nästan inte pluggat något, förutom i skolan då.
Lärarna har typ bannat oss från verkstan nu (ett klassrum) för att vi inte kan sköta oss, men vi gör ju det? Herregud bara för att man tar ett papper så bannar dom oss därifrån. Tack? Idioter.

Iaf, provet är på ekonomi och jag kan väl grunderna och så får jag hoppas på det bästa, men jag är ju inte den ända som inte kan något, typ ingen kan något. Man borde få mer tid på sig ._.

Juste, jag läser en bok som heter ''syskonkärlek'', ASBRA, läste typ 40 sidor på 1 timme?! Brukar aldrig läsa så mke, fan alla apploderar! Men den boken är så jävla bra så att det inte är sant, åh jag älskar den <3.


Förlåt för dålig uppdatering, ska bättre mig.
PUSS


SKRIVET: 2010-02-02, kl 16:09:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite bilder från festen!


Det är inte ALLA bilder men ni får nöja er!
Och jag tänker inte ta bort någon bild ifall ni vill det, det blir så grymt jobbigt. :c

SKRIVET: 2010-02-01, kl 21:51:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tråkigt i photoshop

Tjo brä!
Idag vare skola *suck*, tråkigt som vanligt vare! Fast ah, har ju vännerna så dom gör ju det 100 gånger bättre med skolan, annars skulle jag inte ens gå dit? Skiter väl i om jag får dåligt betyg eller inte ''säger vi''.
Nä nu ska jag inte låta som någon skolnörd, eller något? Haha.
IAF så va ja med yoshi idag och vi hade askul, och ibland var allt bara helt cp xD
Hade väldigt tråkigt för ett tag sen så jag lekte lite i ps, var så goda!
kunde inte ladda upp dom andra, så ja. :(